Skip to main content

 Evenementen

Zomerstop pubquizzes! We gaan genieten met elkaar van het terras en zonnetje. De eerstvolgende pubquiz is op 2 september! Reserveren kan via de reserveren link

Onze olifanten organiseren elke 1e en 3e maandag van de maand een pubquiz. Verwacht elke keer een leuke wisselende rondes, onder leiding van de enthousiaste pubquizmaster Liam! We beginnen elke avond stipt om 20:00 uur. Aanmelden voor de quiz kan in teams van maximaal 5 personen. Voor de deelnemers die willen eten hebben we een speciale aanbieding: een (vega) burgermenu voor slechts 15 euro! Tot dan!

Ook zijn wij een perfecte locatie om een eigen evenement te organiseren. Er is van alles mogelijk maar denk bijvoorbeeld aan het houden van een wijn- of bierproeverij. Daarnaast kan er door de week tot 15:00 uur bij ons vergaderd, gebrainstormd of geworkshopt worden. Wij zorgen dan uiteraard voor (warme) dranken, iets lekkers en eventueel ook een smakelijke lunch! Heb je vragen of wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website.

En heb je gewoon zin om het leven te vieren, je verjaardag of iets anders? Stuur gerust een mailtje naar reserveren@degroeneolifant.nl!

Groepsreservering

Waarom een Groene Olifant?